tirsdag 19. mai 2015

Ringblomstsalvene på tur til Bislett, og et nytt besøk på søndagsmarkedet!


Min store aromaterapiheltinne, Gry Fosstvedt, som virkelig er en av Norges store aromaterapieksperter, spesielt når det gjelder medisinsk bruk av eteriske oljer, har vært så hyggelig å ta inn noen av salvene og leppepomadene mine! Jeg føler meg heldig, for nå kan DU enkelt få tak i dem, i Oslo!


Jippi!!

Gry driver sin egen aromaterapiskole; Norsk aromaterapiskole, som er en av de eldre aromaterapiskolene i Norge. I tillegg driver hun sin egen butikk; Aromedica, på Bislett i Oslo. Det er som regel dit jeg sender både venner og klienter, som ønsker veiledning for behandling av forskjellige infeksjonstilstander ved hjelp av eteriske oljer. -Eller for de som ønsker å kjøpe kvalitets-aromaterapiprodukter. Både vegetabilske oljer, eteriske oljer og hydrolater. 


I butikken, AROMEDICA, kan du finne to av salvene og en av leppepomadene mine i en stund fremover.


SØNDAGSMARKEDET PÅ BLÅ 24. MAI

PS: Til helgen, nærmere bestemt den 24.mai, kommer jeg igjen til å være på søndagsmarkedet på Blå, så da er det bare å komme innom mellom 12:00 og 17:00, hvis du har lyst. -Og denne gangen tar jeg med meg min nye izettle, så nå kan du BETALE MED KORT! -Tenk at det går ann, trådløs, batteridreven kortleser! Det blir morro å prøve den.
Flere av mine mannlige venner har ønsket seg skjeggoljer... -så da tar jeg med noen skjeggoljer, til ære for dere, og for pleie av de mange, vakre busteskjegg som vandrer rundt der ute. Jeg blogger mer om dette når helgen nærmer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.