onsdag 9. desember 2015

Immortelle - Helichrysum angustifolia / italicum

1 milliliter eterisk olje av immortell..
JIPPI!

Nå har jeg endelig fått immortelle eterisk olje i posten! Det føles som bursdag og julaften, hver gang jeg åpner en pakke med eteriske oljer, som jeg har bestilt.
Dette er en miniflaske på 1 milliliter. Se på den lille pipetten. Da skjønner du at det er eksklusive dråper! 1 milliliter tilsvarer ca 20 - 25 dråper. Dråpeantallet varierer med den eteriske oljens viskositet. 


Hvorfor eterisk olje av immortelle?

Jeg har fått en spesialbestilling på en ansiktsolje for solgskadet hud. Eterisk olje av immortelle går for å være en av de beste til å reparere hudskader, jevne ut pigmentflekker, jevne ut arr, med mer. Organic facts, har laget en veldig god og detaljert oversikt over helsefremmende fordeler ved bruk av immortelle eterisk olje. Vil du lese mer, så ta en titt HER.
Helichrysum angustifolium subsp. italicum
(Bildet er lånt fra theidea.com)
Nå gleder jeg meg til å blande sammen de velduftende ingrediensene til ansiktsoljen. Immortelle blir en av de viktigste komponentene i blandingen. For behandling av hudproblematikk, må oljeblandingen påføres daglig. Jeg håper den vil kunne hjelpe den som har sendt meg bestillingen. 


Har du en spesialbestilling?

Har du en spesialbestilling som du ønsker deg? For kropp, ansikt, lepper, hender eller føtter? Ta kontakt, så ser vi om det kan la seg ordne. 
Kanskje har jeg allerede et produkt du kan bruke. Kanskje det vil være nyttig for deg å komme til meg for en individuell veiledning. Eller kanskje vet du allerede hva du trenger og hva du vil ha? Send meg en epost, så finner vi ut av det: vivaartz@gmail.com 

Vil du booke time til veiledning eller behandling, kan du gjøre det HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.