fredag 11. desember 2015

Nye produkter finner form: ansiktsoljer.

Å finne frem til det magiske blandingsforholdet..
På bordet står det eteriske oljer sortert i forskjellige smågrupper: Sitrusoljer, nåletrær, krydderoljer, de eksklusive blomsteroljene til ansiktet, og så videre. De vegetabilske oljene er delt inn i "de til kroppen" og "de mer eksklusive til ansiktet".
Jeg er i den syvende himmel!


En ny ansiktsolje får bli til. 

Jeg har bestemt meg for å lage en ny ansiktsolje. Det skal være en blanding som kan fungere til både kvinner og menn, og som kan passe godt til alle hudtyper: Nære tørr hud, balanere fet hud, dempe rødflammete og irritert hud. Styrke sart hud. Passe til ung hud og til moden hus. Gi næring, fuktighet og smidighet. Og med en blanding som både nøtteallergikere og glutenintolerante kan tåle.


Å komponere den rette blandingen.

Jeg velger ut jojobaolje som en hovedbase. Med sin fuktighetsgivende, rensende og betennelsesdempende egenskaper, og lange holdbarhet, er den en av mine favoritter til ansiktet! Moringaolje, en nykommer fra Teneriffe, med en lang naturmedisinsk tradisjon bak seg, for pleie og leging av hudproblemer, må også være med. Arganolje, fra Marokko blir den siste ingrediensen. Da er den vegetabilske oljeblandingen komponert. Nå gjenstår de eteriske oljene. Jeg åpner de eteriske oljene som jeg kan tenke meg å ha oppi. Setter to og to sammen, og lukter. Inhalerer dypt og kjenner etter hvordan duftkombinasjonen påvirker sinnet, påvirker følelsene og hvilken stemning den gir meg. Jeg tar vekk en olje og tilsetter en annen.. -Noe mangler. Jeg finner frem en av treduftene, en av de som ofte brukes til hudproblemer, som faktisk var en av de viktigste ingrediensene i egypternes balsamering. Vipps! Der sitter den! En nydelig kombinasjon av søtt, friskt, tungt, beroligende, nærende og balanserende. Etter min mening, en deilig blanding, som kan brukes av både kvinner og menn, til hverdagspleie og hudpleie. Forebyggende og behandlende. 

Jeg gleder meg til å ta de nye ansiktsoljene med på klinikken i Markveien, og la de introduseres for verden. Det blir spennende å se om kundene som kommer innom liker duft og oljekombinasjonen like godt som meg. En ny, økologisk ansiktsolje er født: Ansiktsolje med jojoba, moringa og arganolje, og med eteriske oljer av geranium og cedertre. Deilig for sinnet! En drøm for huden.

Kom innom i Markveien 35 b, så kan du prøve den, og benytte deg av de mange gode juletilbudene!

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Geranium!! Jeg kommer og lukter så fort jeg kan!!

    SvarSlett
  2. Ja, kom innom, Mali! Det står produkter for prøving i resepsjonen! -Og jeg er der på torsdager!

    SvarSlett

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.