fredag 18. mars 2016

Experimental Aromatherapy Friday!

"Verktøykassa" gjøres klar.
 Det er fredag.

Jeg har fått en henvendelse fra en skjønnhetssalong som lurer på om jeg kan lage en oljefri øyenrensegele. Det er klart jeg kan! Vi blir enige om at jeg skal lage noen prøver og stikke innom med dem, så vi kan se om det jeg kan lage er det som de er ute etter..

Jeg har laget både bihulegele, smertegele og gele for hovne øyne, men øyenrensegele er en ny ting. Nytt er spennende!
Jeg finner fram eteriske  oljer, hydrolater, blandeutstyr, desinfiserer krukkene, printer ut etiketter og finner fram gamle oppskrifter.Experimental friday.

Produktprøvene er klare. Jeg er spent!
Det er som en indre fred senker seg i meg når alt står klart til å blandes. Det er den perfekte meditasjon, den optimale mindfulness: Kombinasjonen av åpenhet, tilstedeværelse, våkenhet, intuisjon, erfaring og kunnskap, og himmelske dufter i alle mulige toner og varianter. Alle muligheter er åpne og det er bare å eksperimentere seg fram til den rette blandingen. Det blir en #expermiental friday".

Jeg tar utgangspunkt i en øyengele for hovne øyne, og sender en tanketakk til Gry Fosstvedt som introduserte meg for denne fantastiske geleen! Jeg skifter ut noen av ingrediensene, balanserer mengden med hydrolat til rett duftkombinasjon og ønsket innhold av virkestoffer er oppnådd. Da står jeg igjen med to forskjellige blandinger.
Oppskriften? Den er selvfølgelig hemmelig!
-inntil videre ;)

Jeg prøver de begge ut på huden rundt mine egne øyne, og synes de fungerer bra. Etiketter klistres på, og så gjør jeg klar en liten prøvepakke, som jeg skal levere i salongen på mandag: En helt ren, hjemmelaget øyenrensegele, med naturlige og milde ingredienser, som kan både gi fuktighet og rense huden. Mon tro om de kommer til å like det? Dette blir spennende!


Kunne du tenkte deg et slikt produkt til deg selv? Jeg lager på bestilling. Du kan sende en henvendelse til: vivaartz@gmail.com!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.