fredag 17. juni 2016

Hvis l'OCCITANE kan, kan jeg :) -nye ansiktsoljer.


Min Immortelle skin repair oljeblanding.
For ikke lenge siden var jeg på flyplassen i Brüssel og snuste i hyllen med produkter fra l'OCCITANE. Jeg elsker l'occitane og synes de fortjener en stjerne eller to for hvordan de bruker hydrolater, eteriske oljer og vegetabilske oljer i sin kosmetikkserie.

Nå var jeg foran hyllen med velduftende cologne, deodoranter, salver og kremer, og der! DER var det et nytt ansiktspleieprodukt! Skin repair krem og oljeblanding med immortelle. Wow, tenkte jeg! Nå har jammen meg l'occitane tatt i bruk en av aromaterapiens hemmelige skatter, og beskriver til og med den eteriske oljens effekt på etikettens bakside! Så fantastisk!

Immortelle, eller Helichrysum eterisk olje er kjent for sin unike hudpleiende og hudlegene evne, og brukes ofte i oljeblandinger hvor reparering av hudskader og pigmentforandringer er hovedformålet.

Helichrysum ved solskader.

For en stund siden fikk jeg en spesialbestilling ifra en kunde, som hadde fått en solskade i ansiktet. Jeg lagde en ansiktsoljeblanding med blant annet eterisk olje av immortelle. Etter 3-4 ukers daglig bruk, kunne hun fortelle at solskaden var nesten helt forsvunnet! Fantastisk, ikke sant!?!

Luksus ansiktsolje med rose.

Kvalitet til deg og meg.

Når jeg nå sto foran hyllen til l'occitane og så at de har kommet med et produkt som er ganske likt min egen hudreparerende oljeblanding, men til en ganske så mye høyere pris, tenkte jeg: Flere må få anledning til å oppleve effekten på ansiktshuden, som gode økologiske kaldpressede vegetabilske oljer kan ha i kombinasjon med eteriske oljer som helichrysum, gulrotfrø, palmarosa, og ikke minst: Rose otto. Hvis l'occitane kan, kan jeg, for jeg vil at kvalitet skal være for både deg og for meg. Så nå har jeg laget to luksus-ansiktsoljer:

Immortelle skin repair: En luksusblanding for hudpleie av ansiktet, med nøye utvalgte eteriske oljer og vegetabilske oljer, som kan ha en cellefonyende, regenererende, hudlegende, betennelsesdempende effekt på huden, og som ofte velges for pleie av huden ved for eksempel solskader, pigmentforandringer, hudbetennelser, spesielt tørr hud og vanskelig eksem, mm. Inneholder eteriske oljer av: immortelle, gulrotfrø, palmarosa og sedertre. Vegetabilske økologiske og kaldpressede oljer av jojoba, moringa, argan, nyperosefrø og tistelolje, og bittelittegrann e-vitamin.
Luksus ansiktsolje med rose otto: Visste du at ekte eterisk olje av rose er så lukseriøs at den selges til omtrent samme pris som gull! Et tonn roseblader trenger man, for å få omtrent en liter eterisk roseolje. Det sier noe om hvor mange roser som er i hver dråpe roseolje, og hvilken himmelsk duft du påfører deg hvis du velger denne oljeblandingen. Rose eterisk olje er en luksusolje som i århundrer har blitt brukt for sine unike hudpleiende egenskaper, og for sin balanserende og oppløftende påvirkning på sinnet. Dessuten har rose en astringerende effekt på huden, og brukes ofte til pleie av moden og aldrende hud. Men alle som ønsker det, kan bruke denne oljeblandingen, både kvinner og menn. Her har jeg laget en luksusblanding, med eterisk olje av Rose otto, også kalt Rosa centifolia i kombinasjon med hudpleiende vegetabilske oljer. 
Inneholder eteriske oljer av: Rosa centifolia. Vegetabilske økologiske og kaldpressede oljer av jojoba, moringa og arganolje.

Etiketten er fortsatt under utvikling.. Hvilken av dem liker du best? Du finner dem igjen i fanen for produkter, eller klikk HER og scroll deg ned til ansiktsoljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.