torsdag 28. juli 2016

Mindfulnesskurs i Oslo til høsten

Mindfulness: Mindfulness og selvmedfølelse, et 8 ukers kurs, i Oslo. 
Mandager 18:00 - 20:00. Oppstart 29/08.

på forespørsel har jeg bestemt meg for å sette opp noen mindfulnesskurs i Oslo denne høsten. Det blir to runder med 8 ukers kurs, på Grünerløkka i Oslo. Her kan du lese litt om kurset. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Mindfulnesskurs
Dette er et MBSR (Mindfulnessbasert stressreduksjon) inspirert kurs hvor vi i tillegg til å trene oppmerksomt nærvær gjennom de tradisjonelle MBSR teknikkene, også trener medfølelse / «Mettà», med fokus på selvmedfølelse.

Kursinnhold: Vi vil være innom forskjellige teknikker: Oppmerksomhet på pust og tilstedeværelse gjennom sansene. Sittende og gående meditasjon. Oppmerksom bevegelse. Mettàmeditasjon. Å møte deg selv og dine erfaringer med selvstøttende grunnholdninger. Med mer. Utvekling og refleksjon over egne erfaringer er en del av kurset.
Passer for: Kurset passer godt som en introduksjon til mindfulness, og for deg som vil lære metoder / teknikker som kan fremme tilstedeværelse, konsentrasjon, stressreduksjon og selvivaretagelse. Både for nysgjerrige nybegynner og for erfarne, som ønsker et pusterom i hverdagen.

Tid: Mandager kl 8:00 – 20:00 (Oppstart 29.08.2016)
Sted: Markveien naturmedisinske senter, Markveien 35 b, 0554 Oslo.
Pris: Kr 2900 (Studenter / trygdede kr 2500). Faktura mottas ved påmelding.
Påmelding (bindende): vivaartz@gmail.com
Du trenger: Meditasjonspute og teppe. Vi har noen stoler til utlån.

Viviann Alexandra Knutsen jobber ved senteret og vil undervise på kurset. Viviann Alexandra har utdanning i selvutvikling og veiledning i livsprosesser fra ILIANA akademiet. Hun har undervist Mindfulness for unge voksne på Hadeland folkehøgskole siden 2010, og undervist ved Vangseter behandlingsklinikk. Hun har videreutdanning i oppmerksomt nærvær fra høgskolen i Gjøvik og er med å drive bloggfellesskapet www.oppmerksomderduer.blogspot.no.

Spørsmål: Tlf 41542669 / epost: viviaartz@gmail.com  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.