onsdag 30. november 2016

Behandlingsformer

Hva jobber du med? -Er et spørsmål jeg ofte får..

Naturmedisinsk aromaterapi, som var den første utdanningen jeg tok, etter å ha tatt medisin grunnfag, er bare en av mine mange grunnstener. Min tilnærming, er alltid å jobbe med hele mennesket. Å forsøke å se deg og å møte deg der du er, og å respektere din vei, ditt liv og dine verdier. Det er alltid du som vet hva som er riktig for deg i ditt liv. Noen ganger kan vi trenge metoder for å komme i kontakt med vår indre veiviser og vår egen sannhet, men jeg mener fult og helt at det er DU som vet. Derfor vil jeg alltid spørre den som kommer til meg: Hvordan har du det? Hva kan jeg gjøre for deg? Hva ønsker du at vi skal fokusere på i denne timen, i dag? 


Dette er utgangspunktet, og ut ifra dette, vil jeg sette sammen de verktøy jeg har, innenfor den rammen av tid og behandlingsform som du har valgt, for å møte det som er ditt fokus og ditt ønske.

Med over 12 års erfaring som terapeut, mange utdanninger og videreutdanninger, har det blitt mange forskjellige mulige tilnærminger. Jeg har "ryddet litt", og oppdatert listen over behandlingsformer som jeg tilbyr. HER kan du lese litt om dem.#Naturmedisinskaromaterapi
#Graviditetsaromaterapi
#Massasje
#Fotsoneterapi
#Fotmassasje
#Kopingmassasje
#Healingmassasje
#Healing
#Livsveiledning
#Naturkosmetikk
#Mindfulness
#Meditasjon


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.