torsdag 9. mars 2017

5/6 Vi teller ned til naturkosmetikkurset: Eteriske oljer & vegetabilske oljer.

Eteriske oljer
Hvilke ingredienser du velger til dine naturkosmetikkprodukter er med å påvirke effekten av produktet. I utgangspunktet kan de fleste vegetabilske oljer, virkestoffer, urter, urterpreaparater etc brukes i naturkosmetikk, men produktet blir ikke bedre enn hva ingrediensene er. I aromaterapien bruker vi eteriske oljer og vegetabilske oljer. En tommelfingerregel er at det du påfører huden skal være så rent at det (i teorien) skal kunne spises.

Eteriske oljer og vegetabilske oljer.

Vegetabilske oljer
På kurset lærer du om noen utvalgte eteriske oljer og vegetabilske oljer, som er nydelige å bruke i naturkosmetiske produkter.

Eteriske oljer er kort fortalt helsebringende (og noen vil også kalle dem medisinske), svært konsentrerte dråper, som finnes i alle aromatiske planter. Vanligvis fremstil gjennom destillasjon, pressing eller masserasjon.

Vegetabilske oljer er kort fortalt oljer som er presset frem fra forskjellige oljerike plantematerieler. For eksempel fra nøtter, frø, frukter og kjerner.

Bli med på kurs?

Vi har noen ledige plasser. Du kan melde deg på ved å kontakte Viviann Alexandra på epost: vivaartz@gmail.com eller sms til 41542669.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.