torsdag 1. juni 2017

Viviann Alexandra bytter lokaler. Her finner du meg:

Alt har si ti. 
Etter 13 år ved Markveien naturmedisinske senter, takker jeg for meg og vender nesen nye veier.

Fra 01. juni er jeg så heldige å få låne et nydelig rom på Bislet bad. Her kommer jeg til å fortsette å gi både livsveiledning, healing og naturmedisinsk aromaterapi; aromaterapi og massasje, fotsoneterapi, velværebehandlinger, koppingmassasje, med mer. Se behandlingstilbud her. Du kan også, som før bestille skreddersydde, individuelt tilpassede aromaterapiblandinger / naturkosmetikk.

Komme deg hit:

Mange av mine faste og nye kunder har lurt på hvordan man kommer seg til "det nye stedet". Det er veldige enkelt, og for å gjøre det ende enklere, så tenkte jeg rett og slett å vise deg, med en liten video. Her kan du se hvordan du nå finner meg:Se video for veibeskrivelse til Bislet bad & trening.


Bislet bad ligger "midt i rundtkjøringa" på Bislet, i Oslo. Adressen er Pilestredet 60. Det er en nydelig gammel og velholdt bygning, med et bad i særklasse. I tillegg er det en treningssal, og noen behandlingsrom. For å komme deg hit, kan du gå, sykle, kjøre bil eller bruke Oslos kollektivtilbud.
Trikk: Ta trikk 17 og 18 til Bislet (i Thereses gate), og gå tvers over til den andre siden av rundkjøringa. Eller ta trikk 11 til Homannsbyen, og gå 7 minutt, bortover Josefines gate til Bislet.
Buss: Du kan også ta Buss 21 til Bislet (i Louises gate).
Gå: Fra Nasjonalteateret tar det ca 18 minutter å gå i følge Google Maps.
Sykkel: Foretrekker du å sykle, er det flere bysykkelstativ i området.
Bil: Med bil er det lettest å finne parkeringsplass etter kl 17. Du har flere parkeringsmuligheter i nærheten, hovedsakelig gateparkering.

Når du kommer til Bislet bad: Gå inn hovedinngangen, til venstre forbi resepsjonen, og der kan du sitte og vente til jeg kommer og henter deg. 


Åpningstider i sommer:

VELKOMMEN!
I Juni holder jeg åpent følgende dager:

Torsdag 01. juni og 08. juni kl 16:00 - 22. Onsdag 14. juni,21. juni og 28.juni kl 16 - 22.
Utover dette; etter avtale.

Juli: Stengt.

August: Info kommer!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.