onsdag 25. oktober 2017

Helsefremmende naturkosmetikk - vinterpleie: 
Lær å lage din egen helsefremmende naturkosmetikk! Et unikt kurs, med Gry Fosstvedt og Viviann Alexandra. 

Kurset er både for den nysgjerrige nybegynner, som ønsker å lære å lage sin egen kosmetikk, og for deg som allerede jobber med eteriske oljer og naturmedisin. Enten du er yogainstruktør, naturterapeut, naturopat, naturmedisinsk aromaterapeut eller på annen måte er opptatt av naturlig helse og skjønnhet.

Kurset er godkjent som faglig oppdatering for medlemmer av NNH og NHL.

4. og 5. NOVEMBER  2017.

Velkommen til dette unike naturkosmetikkurset, hvor du får lære å lage helsefremmende naturkosmetikk, med eteriske oljer, gode vegetabilske oljer, bruke urter og andre virkestoffer. Denne gangen fokuserer vi på naturkosmetikk for vinteren. Kurset er NNH godkjent som faglig oppdatering for NNH og NLH medlemmer.

Gry Fosstvedt og Viviann Alexandra Knutsen har gått sammen om å dele av sine erfaringer, slik at du kan få et bredt innblikk i hvordan du kan lage helsefremmende naturkosmetikk til deg og dine.

Kursinnhold: Dette er et praktisk orientert kurs. Denne gangen vil vi fokusere på naturlig hudpleie for vinteren, og naturkosmetikk som kan egne seg som julegaver: Kuldekremer, vinterpleie forhender og føtter, antistress- og energigivende blandinger, hårpleie pg individuelt tilpassede kremer og salver for å nevne noe. 
Du får en grunnleggende teoretisk innføring i naturkosmetikk, og lærer om de viktigste ingrediensene vi bruker: Utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater, urter, emulgatorer og virkestoffer.
Du vil få forslag til flere oppskrifter, og selv være med på å lage naturkosmetikk. Vi vil lage produkter med utgangspunkt i ferdige gele, krem og såpebaser. Vi vil også lage blant annet krem, salve og "kuldestift" fra bunnen av. Du vil få med deg 4 produkter som du har vært med på å lage, som enten kan brukes som gaver, eller som du kan nyte til din egen pleie. I tillegg får du med deg små vareprøver på alle de andre naturkomsetikkoppskriftene du prøver deg på i løpet av kurset. HER kan du se litt fra det forrige kurset 

vi hadde.

Passer for: Både nybegynnere og erfarne innen aromaterapi og naturkosmetikk. Passer spesielt godt for deg som er opptatt av helsefremmende kosmetikk, og som ønsker å kunne lage rene og helsefremmende produkter til deg og familien din. -Eller for deg som allerede jobber som terapeut, og ønsker å lage individulet tilpassede produkter til dine kunder.

Tidspunkt:
(Fredag 3. november 17-21:00: Vi anbefaler at du også deltar på denne kvelden. Kvelden kan tas som en sammenhengende del av naturkosmetikkurset. Se over.)

Lørdag 04. november kl 10:00 - 18:00, med 1 times lunsj omtrent midt på dagen. Gry Fosstvedt underviser.
Søndag 
05. november kl 10:00 - 18:00, med 1 times lunsj omtrent midt på dagen. Viviann Alexandra Knutsen underviser.

Sted: Dronningens Gate 23, 3. etasje, rom 301. Lokalene til Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo.
Pris: Kr 2750 . 10% rabatt til Early bird påmeldinger innen 01.05. Også 10% rabatt til NNH / NLH medlemmer (uavhengig av påmeldingsdato). Faktura mottas ved påmelding. 500 kroner av kurkontigenten er et ikke-refunderbart påmeldingsdepositum. Prisen inkluderer undervisning, enkel snacks (te og kjeks), 4 stk produkter du får med deg hjem, samt vareprøver på øvrige produkter vi utforsker. Kurskompendium kan kjøpes, og vil koste kr 200 i tillegg. (Faktura eller vipps)

Påmelding og spørsmål: (bindende), på epost: vivaartz@gmail.com, eller sms/telefon: 41542669.

For å melde deg på, sender du en henvendelse med din kontaktinformasjon, så sender vi deg faktura på epost (Vi trenger: Fult navn, adresse, telefonnummer og epost. Dersom du ønsker faktura satt på ditt firma, skriv også organisasjonsnummer og firmanavn. Dersom du ønsker faktura tilsendt i brevform, kommer et fakturagebyr på kr 70 i tillegg.). Kurskontigenten må være betalt før kursstart. Har du spørsmål,er du velkommen til å ta kontakt.En liten videosnutt fra tidligere kurs. Her lager vi ringblomstkrem med urteavkok.


Annen info:

Du trenger å ta med deg: Hårstrikk eller spenne for å sette opp langt hår. notatblokk/bok og skrivesaker. Tøy du ikke er så redd for, gjerne i bomull, som er enkelt å vaske. Eventuelt ta med deg et forkle :)

Overnatting: Det er mange overnattingsmuligheter i Oslo: Vi anbefaler couchsurfing, airbnb, herberger og hoteller i området. (For eks: Sentrum, Sørenga, Grønland, Gamlebyen, Tøyen, Grünerløkka, Nordstrand, Ullevål, Adamsstuen, Rikshospitalet, Carl Berner, Sinsen. -Dette er steder som ligger langs ruten til trikk 17 og 18, som kjører over Bislett)

Transport / komme deg hit: Ta buss, trikk eller T-bane til Jernbanetorget / Oslo sentralstasjon. Gå derifra og oppover Kral Johans Gate. Ta til venstre inn Dronningens Gate (nedenfor kirkeristen). Rett før Thon Hotell, på høyre side, finner du oppgang nr 23.  
PS: Hvis du kommer utenbys fra, last ned den grå Ruter-appen, så kan du søke opp transportforslag fra der du er i hele Oslo. Hvis du laster ned den røde Ruter-appen, kan du kjøpe bilett i appen, på mobilen.

Da sess vi :) 
VELKOMMEN!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.