tirsdag 24. oktober 2017

Sikkerhet, lovverk, klassifisering og registrering av kosmetikk, kveldskurs 3. November.

Sikkerhet, lovverk, klassifisering og registrering av kosmetikk.

Kveldskurs med Una Iversen-Ottne. For deg som importerer, lager og/eller selger kosmetikk / naturkosmetikk og kroppspleieprodukter, eller eteriske oljer. Spesielt egnet for deg jobber med aromaterapi og/ eller eteriske oljer.

Kurset er godkjent som faglig oppdatering for medlemmer av NNH og NHL.
3 NOVEMBER  2017, kl 17-21.


Velkommen til denne unike og informative kvelden, hvor Una Iversen-Ottne gir deg en innføring i hva du trenger å vite når det gjelder sikkerhet, lovverk, klassifisering og registrering av kosmetikk / naturkosmetikk, som du lager selv og ønsker å selge.

Selger du eteriske oljer? 
Lager og selger du din egen kosmetikk / naturkosmetikk, eller ønsker du å gjøre det? Importerer og omsetter du kosmetikk og kroppspleieprodukter, eller ønsker du å gjøre det? 
Er du nysgjerrig på å sette igang med produksjon og salg, men vet ikke helt hva som skal til?

-Kan du svare ja på en av disse, er du berørt av forskrift om kosmetikk og kroppspleieprodukter og meldeplikten til Eu's sentraliserte kosmetikkregister CPNP , samt meldeplikten til mattilsynet.

Blir du svimmel i jungelen av lover? Lurer du på hva som gjelder deg og hvor du skal finne rett informasjon? Ønsker du å gjøre det "riktig", men vet ikke helt hvordan? Tror du at alle ingredienser du har i din naturkosmetikk er trygge og bivirkningsfrie, fordi de er naturlige? 

Kursinnhold: Una Iversen-Ottne driver Aromainnsikt i Horten, har bakgrunn som kjemiker og Naturmedisinsk aromaterapeut. Hun har skrevet en artikkel i NNH sitt fagtidsskrift om Aromaterapi og regelverk. På dette kveldskurset deler hun av sin verdifulle fagkompetanse, og gir deg en innføring.

Noen nøkkelpunkter for kvelden:
  • Hva er et kosmetisk produkt?
  • Hvordan skal et kosmetisk produkt som selges merkes?
  • Hva skal til for å registrere et produkt i den europeiske databasen for kosmetiske produkter?
  • Hvordan skal en eterisk olje være merket, og hvilke opplysninger er leverandøren pliktig å gi til deg som kjøper? 

Kveldskurset passer godt sammen med Naturkosmetikkurset som fortsetter videre på lørdag 4. og søndag 5. november. Du kan ta kvelden som et eget kurs, eller som del av helgens naturkosmetikkurs.

Tidspunkt:
Fredag 03. November kl 17:00 - 21:00 . 


Sted: -Oslo sentrum. Nøyaktig adresse for kurset kommer snart.
Pris: Kr 800. 10% rabatt til NNH / NLH medlemmer. Faktura mottas ved påmelding og må være betalt innen kursstart. 200 kroner av kurskontigenten er et ikke-refunderbart påmeldingsdepositum. Prisen inkluderer undervisning, enkel servering (te og kjeks), et enkelt informasjonsskriv med nyttig faktainformasjon. Et utfyllende kurshefte kan kjøpes av Una.


Neste gang?: Kurset går også som helgekurs i april og oktober 2018. Se dato og mer info i kurskalenderen

Påmelding og spørsmål: (bindende), på epost: vivaartz@gmail.com, eller sms/telefon: 41542669.
For å melde deg på, sender du en henvendelse med din kontaktinformasjon, så mottar du faktura på epost (Vi trenger: Fult navn, adresse, telefonnummer og epost. Dersom du ønsker faktura satt på ditt firma, skriv også organisasjonsnummer og firmanavn. Dersom du ønsker faktura tilsendt i brevform, kommer et fakturagebyr på kr 70 i tillegg.) Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt.


PS: På Arrangementssiden på Facebook- legger vi ut informasjon, tips og teasere helt fram mot kursstart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.