tirsdag 17. oktober 2017

Tid for naturkosmetikk.

3.-5. November er det naturkosmetikkhelg i Oslo.

Fredag 3. November kl 17-21 blir det kveldskurs om Sikkerhet, lovverk, klassifisering og registrering. En nyttig kveld for alle som selger eller videreformidler eteriske oljer, og for alle som lager naturkosmetikk og kosmetikk med eteriske oljer og andre virkestoffer for salg.

Sted: Dronningens Gate 23, i Oslo.
Pris: 800.
Kurset er godkjent som oppdatering for medlemmer av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og Norges Landsforbund av Homøopraktiskere. Les mer om kurset på Facebook eller i kurskalenderen.
Påmelding til: vivaartz@gmail.com
Lørdag 4. og Søndag 5. November kl 10-18 blir det fulle dager med deilige dufter! Lær å lage helsefremmende naturkosmetikk.

Lørdag underviser Gry Fosstvedt om eteriske oljer, hydrolater og vegetabilske oljer, og hvordan du kan blande dem i geleer, kremer, såper og andre emulgatorer for å lage din egen skreddersydde, helsefremmende naturkosmetikk.

Søndag underviser Viviann Alexandra Knutsen i hvordan du kan bruke de eteriske oljene, hydrolatne og vegetabilske oljene til å lage krem, salve og leppeomade fra bunnen.
Sted: Dronningens Gate 23, i Oslo.
Pris: 2750. (10% for NNH og NLH medlemmer)
Kurset er godkjent som oppdatering for medlemmer av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og Norges Landsforbund av Homøopraktiskere. Les mer om kurset på Facebook eller i kurskalenderen.
Påmelding til: vivaartz@gmail.com


Her kan du få en liten titt inn i forrige kurs:VELKOMMEN TIL KURS!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.