torsdag 7. desember 2017

Juletilbud: Livsveiledning & Healing.

Tid for å skinne?


Snart roterer jorden mot lysere tider. Vil du bruke tida på å hente fram noen av dine ressurser og potensialer? Vil du bruke tid på å gro? 

Alle bærer vi vår sannhet inni oss, og alle eier vi svarene på våre spørsmål. Noen ganger trenger vi bare noen andre som kan vise vei inn til skattene, som kan hjelpe til å stille de rette spørsmålene eller sortere tankene slik at det blir litt klarere på vår indre himmel.Juletilbud på livsveiledning og healing:
Sammen med noen andre ekselente livsveiledere fra ILIANA akademiet, gir jeg juletilbud på livsveiledning & healing.


Tilbudet* gjelder alle timer som bestilles innen 01.01.2018:

   90 minutter kr 800 (første gang)*
   75 minutter kr 750 (oppfølging)*
   75 minutter kr 600 (Kun for studenter ved ILIANA       
   akademier).*
    5 x 75 minutter kr 3500 (Pakke, som betales samlet ved 
   første veiledning)*


(*10% rabatten for trygdede / sykmeldte  gjelder ikke for juletilbudsprisene.)

Hva er livsveiledning?

Livsveiledning er en veiledningsform, hvor jeg tilpasser timen og verktøyene vi bruker til deg. Intensjonen er å hjelpe deg å styrke kontakten med deg selv og din sannhet. Slik at du kan finne dine svar. 
Med utgangspunkt i en kartleggingssamtale hvor du forteller hva du ønsker deg, legger vi opp resten av timen. Vi kan bruke et eller flere metoder eller "verktøy": Det kan være samtale, stressmestreingsteknikker, tilstedeværelsesøvelser, selvhealing, drømmereise,  NLP-øvelser, tankesorteringsteknikker, innsiktsbaserte øvelser, eller annet.

Livsveiledning er en veiledningsform hvor samtalen ligger til grunn for det videre arbeidet. Hver livsveiledningstime vil kunne være forskjellig: Du kan sitte på stol, ligge på benk, stå eller bevege deg i rommet. 

Hva er healing?

Healing er en behandlingsform som tar utgangspunkt i kroppen som et energisystem. Med utgangspunkt i hva du forteller at du ønsker deg, eller ønsker hjelp for, vil jeg arbeide på utvalgte kroppsområder, energibaner eller punkter på kroppen eller i området rundt kroppen. Behandlingen kan utføres sittende på stol eller liggende på benk. Hvor mye du ønsker å snakke underveis i en healingtime er opp til deg. Vi kan arbeide i stillhet, eller vi kan samtale underveis.Reiki-healing eller healing? 
Reiki er en egen healingform, hvor en tradisjonell behandling foregår ved at healeren ofte jobber med den generelle energiflyten i hele kroppen: Healeren vil bruke kontakthealing (hendene på din kropp), og ofte arbeide på både hele framsiden og baksiden av kroppen. 
Healing er et fellesbegrep for energiarbeid, hvor healeren kan benytte både punkter, baner og områder på kroppen og utenfor kroppen (i "energikroppen" / auraen).
Jeg jobber både med healing og Reiki healing. Du bestemmer hvilken metode du ønsker at vi bruker.


Bestille time?


- Bruk kontaktskjemaet til høyre.
- Epost: vivaartz@gmail.com 
- Sms / telefon: 41542669.

VELKOMMEN!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.