mandag 9. april 2018

Velkommen til kurs:

Lag din egen helsefremmende naturkosmetikk,

5. - 6. mai 2018.
Velkommen til dette unike praktisk-orienterte kurset, hvor du får en grundig innføring i å lage din egen helsefremmende aromaterapeutiske naturkosmetikk. Vi lager økologiske krem -og salvebaser fra bunnen, deodorant, skrubber, solbeskyttelse med mer. Du lærer om utvalgte helsefremmende eteriske oljer, vegetabilske oljer, urter og andre virkestoffer, og får tips til både hverdagspleie og aromaterapeutisk behandling av spesifikke hudplager.


Noen av temaene og tingene vi vil lage på kurset:

Eteriske oljer                                Urter                                   Hydrolater                      Vegetabilske oljer
Emulgatorer                                  Emballasje                      Virkestoffer                    Konservering
Øyengeleer                                      Leppepomade               Fuktighetskrem            Sukker/saltskrubb Salve                                                      Smertekrem                    Aromaterapeutisk solbeskyttelse, m.m..
Kurset er for deg som:
o  Er opptatt av naturlig helse og hudpleie.

o   Vil ha kosmetikk og kroppspleieprodukter som er så rene at de kan spises.
o   Som er privatperson og vil kroppspleieprodukter selv, individuelt tilpasset deg og dine.
o   Som er naturterapeut / terapeut og som vil lage dine egne produkter til bruk i behandling og velvære.
o   Som vil lære om hvordan eteriske oljer, vegetabilske oljer og urter kan brukes helsefremmende i hudpleie.
o   Vil lære å lage naturkosmetikk og kroppspleieprodukter fra bunnen, helt uten, -eller med minimalt med parabener og kjemisk fremstilte konserveringsstoffer.VELKOMMEN til et velduftende, spennende kurs!

Viviann Alexandra er kjent for å lage en varm atmosfære på sine naturkosmetikkurs, hvor latteren sitter løst, og du lærer både gjennom å gjøre og å høre. Med en aromaterapeutisk tilnærming til hudpleie, får du en innføring i utvalgte eteriske oljer og vegetabilske oljer. Viviann Alexandra er opptatt av: Hvordan du kan lage dine egne produkter, som er individuelt tilpasset til deg. Hvordan du kan ha full kontroll på hva de inneholder. Hvordan du kan lage naturkosmetikk med minimalt med parabener og andre kjemisk fremstilte konserveringsmidler. På kurset vil du derfor få en grundig innføring i utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer, noen urter og vitaminer som kan brukes i naturkosmetikk og hudpleie. Du vil lære å lage vannfri salvebase, helt fri for parabener. Vannbasert fuktighetskrem med urter og hydrolater, og mye mer. Hovedinnfallsvinkelen på dette kurset er hverdagspleie og sommerpleie av huden. Viviann Alexandras ønsket er at du etter denne helgen selv kan lage dine egne grunnleggende kroppspleieprodukter, som er helsefremmende og individuelt tilpasset til deg og dineHovedlærer: Viviann Alexandra Knutsen har bakgrunn som naturmedisinsk aromaterapeut, dramapedagog,
coach og meditasjonslærer. Hun driver den lille klinikken Rom for ro, i Oslo sentrum, og har arbeidet med aromaterapi og eteriske oljer siden 2004, og undervist i aromaterapi og naturkosmetikk siden 2010. Viviann Alexandra er opptatt av trygg og helsefremmende bruk av eteriske oljer, og at man selv kan vite og bestemme hva man daglig vil tilfører kroppen. Derfor er hun opptatt av å lære bort hvordan man enkelt selv kan lage sine kroppspleieprodukter helt fra bunnen av.


Praktiske opplysninger:
Tid: Lørdag 5. mai kl 10:00 – 18:00 - søndag 6. mai kl 11:00-17:00.
(Lunsj: Spise medbragt i kurslokalene eller nyt lunsj på en av de mange restaurantene / cafeene i området).
Sted: Dronningens Gate 23, 3.etg (Rom 312: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo). Pris: kr 2700. 10% rabatt til medlemmer av NNH og NLH.  Kurset er godkjent som faglig oppdatering for terapeutmedlemmer. Påmeldingen er bindende. 500 kr av kursavgiften er et ikke-refunderbart påmeldingsdepositum. Faktura for kurskontigenten sendes på epost, og må være innbetalt ved kursstart. (Kurskontigenten inkl.: Alle materialer som vi bruker på kurset & prøver på alle produkter du er med å lage. Te/kaffe.) Et utfyllende kurshefte kan kjøpes på kurset.
Påmelding / spørsmål: Epost til Viviann Alexandra Knutsen, romforro@gmail.com eller telefon: 41542669.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.