mandag 16. juli 2018

Velkommen til ukentlig avspenning med øreakupunktur!


Trenger du avspenning og et rom for ro, samtidig som kroppen kan få gjenfinne sin balanse?

For deg som:

Denne gruppetimen er for deg som ønsker regelmessig NADA øreakupunktur, med de helsfremmende egenskapene dette kan gi. Det er også for deg som ønsker å gi deg Selv, sinnet og kroppen en mulighet til å slappe av og finne ro, men som synes det kan være vanskelig å gjøre avspenninge eller meditasjon på egenhånd.

Hvordan foregår timen?


Timen er lagt opp som en avspenningstime: 

Du ankommer, finner deg en plass i rommet og tilpasser plassen med det du trenger av puter og tepper. 

Dersom du ønsker øreakupunkturnåler, settes disse i løpet av de 15 første minuttene. Deretter blir det en liten ledet avspenning, og resten av timen kan du ligge og hvile i stillhet. Svak musikk spilles i bakgrunnen, for å hjelpe sinnet å slappe av. 

På slutten av timen vil instruktøren vennlig lede deg til en forsiktig avslutning på avspenningen / avslapningen. De som har ligget med øreakupunkturnåler får disse tatt ut og kan hvis ønskelig få en øreakupunkturmagnet på et utvalgt punkt, som kan sitte på i en ukes tid. 

Deretter rydder du matte, puter, tepper og annet utstyr du har brukt, tar deg litt vann eller te hvis du ønsker, og drar videre til ditt. 

Timen er ferdig og vi er ute av rommet til kl 14:15.
NADA øreakupunktur er en øreakupunkturform, hvor akupunkturnåler settes i fem faste punkter i hvert øre. Etterpå ligger / sitter man med nålen i ca 40-45 minutter. 

Punktene som settes er sonepunkter for lunge, lever, nyrer, samt to generelt avspennende og balanserende punkter. Kombinasjonen kan hjelpe kroppen å finne ro, og slik både styrke immunforsvaret og balansere hormonene. 

Derfor benyttes NADA øreakupunktur ofte ved utmattelse og utbrenthet, for å fremme søvn, overgangsalderplager, i utfordrende og stressende faser i livet, og som et verktøy / støttebehandling for å minske uro og abstinenser (fysiske og psykiske) i forbindelse med røykeslutt, medikamentavvenning og rusavvenning.

PRIS: 

Klippekort: 8 klipp kr 2000,- (Kan kjøpes på forhånd og betales med Vipps eller faktura (på epost).)


Drop-inn kr 350,- (dersom det er ledige plasser på kurset. Betales med vipps eller bankoverførsel. Se i arrangementet om det er ledige plasser den aktuelle dagen.)

Påmelding / spørsmål til: romforro@gmail.com / 41542669.Viviann Alexandra Knutsen som holder timen har arbeidet med meditasjon siden 2000, naturmedisin siden 2003, coaching siden 2007, og undervist i Mindfulness siden 2010. Hun er sertifisert i NADA øreakupunktur fra NADA Norge, registrert Naturterapeut hos Norske naturterapeuters Hovedorganisasjon, og har hold Mindfulnessklasser på Vangseter siden 2016. I tillegg driver hun den lille klinikken "Rom for ro", litt lenger ned i gangen i 3. etasje i Dronningens Gate 23, holder kurs i naturkosmetikk, aromaterapi, mindfulness og meditasjon. 


Viviann Alexandra har også bred erfaring med barn og unge, og jobber for tiden deltid som kunst og handverkslærer ved Årvoll skole.
Kan JEG delta på denne timen?


Kontraindikasjoner og annen viktig informasjon: 

Alle er velkomne til å benytte seg av dette tilbudet. Avspenning og avslapning kan gjøres av alle. NADA øreakupunktur kan gis til alle som ønsker det, unntagen til deg som går på faste immunsenkende medisiner, fordi behandlingsformen kan styrke immunforsvaret og dermed virke imot den medisinske behandlingen du får. Eventuelt konferer med din lege.

Husk at du er selv ansvarlig for din egen helse og ditt velvære. Lytt til kroppen og tilpass alltid til deg selv. Viviann Alexandra Knutsen eller Medisinsk Yoga og mindfulness Oslo kan ikke ta ansvar for deg / din helse, eller de eventuelle reaksjoner du kan få i / etter timen. Gruppetimen er et tilbud til avspenning, helsefremming og velvære. Individuell veiledning og samtale er det ikke rom for i denne timen. 


Du er velkommen til å bestille en individuell veiledningstime hos Viviann Alexandra Knutsen, eller annen terapeut / veileder.
Timen kan være en god støtte til annen terapi / behandling, eller en støtte i utfordrende faser i livet. Har du alvorlige helseutfordringer / plager, anbefales det at du får behandling / veiledning hos lege, psykolog eller annet helsepersonell.

Velkommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.