onsdag 10. oktober 2018

Fordypningskurs 10.-11.November: Lær å lage helsefremmende naturkosmetikk.

Det er med stor glede vi inviterer til høsten fordypningskurs i naturkosmetikk:
Lær å lage din egen heslefremmende naturkosmetikk, med eteriske oljer: 
Viviann Alexandra tar deg igjennom en velduftende helg. Sammen blander, varmer, smelter og rører vi i grytene, og tryller frem de deiligste ting! Krembase, ringblomstsalve, deodorant, leppepomade, "aromaterapi roller", med mer, er noen av tingene vi vil lage på kurset. 
Vi tar for oss utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater, urter og virkestoffer: Hvordan du kan bruke dem trygt og helsefremmende, og skreddersy produkter til akkurat deg. Du får med deg prøver på alle produkter vi lager, i tillegg til noen blandinger som du får lage bare til DEG <3.
Tid: Lørdag 10. november kl 10 - 18. Søndag 11. november kl 11-17. (Ca 1time lunsj,  ca kl 13/13:30 på lørd./søndag. Sted: Dronningens Gate 23, rom 312, 0154 Oslo.  Pris: 2500 for "Early birds" (før 01.10. 2018).  Kr 2655 (10% rabatt) for medlemmer av NNH / NLH. Kr 2950,- etter 1.10.
BILLETTER HER: www.billetto.no
Kurskontigenten inkluderer enkel servering med te og frukt / nøtter. Alle materialer som vi bruker på kurset (eteriske oljer, vegetabilske oljer, emballasje og produksjonsmateriell). Kurshefte med grunnleggende informasjon og oppskrifter.


Kursholder: 
Viviann Alexandra Knutsen har bakgrunn som naturmedisinsk aromaterapeut, og har arbeidet med aromaterapi siden 2004, og undervist i aromaterapi og naturkosmetikk siden 2010. Hun driver klinikken Rom for ro, i Oslo sentrum.
Aromaterapi kan beskrives som den helhetlige, terapeutiske, trygge og allsidige bruken av eteriske oljer. Lindring av plager og pleie av huden er to områder innen aromaterapi. Med grunnleggende kunnskap om eteriske oljer, kan du bruke dem trygt og helsefremmende, for eksempel for å skreddersy og individuelt tilpasse din egen naturkosmetikk. Har du sensitiv hud eller spesifikke hudplager, kan dette være en lur tilnærming til pleie av huden. Med denne kunnskapen kan du lage deg produkter som både er hudpleiende ved spesifikke hudplager, generelt helsefremmende, og for nytelse og velvære.
FINN BILLETTER HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.